andre

budhist

Tænk på dit sind og krop hver dag

y12

En dag med mange møder og travlt på jobbet kan ofte gøre, at man konstant tænker på arbejdet. Lige meget hvad man laver i ens hverdag er der noget på arbejdspladsen der spøger. Det kan både være den deadline man skal nå eller ikke nåede. Det kan også være den konflikt man oplevede for nogle dage siden. Det kan også være bekymringen over, at ens kollega skal længere tid væk og derfor ikke kan arbejde i noget tid. Alt dette kan være med til at gøre, at man kan blive stresset. Når man bliver stresset tænker man konstant. Det gør, at man ikke mærker efter i kroppen. Man glemmer helt, at man har noget andet end ens hoved da al tankevirksomhed sker her. Man vil dog få meget ud af at komme lidt ned i kroppen og tænke på sindet og sjælen hver dag.

statue

Bliv mindre stresset med daglig afslapning

Nogle folk mediterer ikke fordi, at de siger, at de ikke har tid. De mener ikke, at de har tid til at sætte sig hver dag og meditere lidt. Det er dog helt misforstået for uden at sige for meget har alle formentligt tid til at meditere lidt hver dag. Man behøver ikke at sidde i lotusstilling flere timer hver dag. Faktisk er selv ti minutter med til at gøre en forskel. Det er klart, at hvis man kan gøre det i længere tid kan det blive endnu sjovere.

Man vil hurtigt mærke en forskel efter man er begyndt at meditere. Mange starter samtidig til yoga, som også er en rigtig god ting for både din krop og dit sind. Yoga handler nemlig ikke kun om at blive smidig med sin krop, men lige så meget om at komme helt ned i kroppen. Når du går i gang med disse ting kan du også fjerne de ting fra dit liv der stresser dig. Måske ved du ikke hvor meget du betaler i a-kasse. Find en god a-kasse der passer dit sindsliv og sørg for, at du kun giver det du behøver at give.

En arbejdsplads skal have respekt for dig

At komme på en arbejdsplads kan være meget spændende. I starten har man måske svært ved at finde ud af hvad man skal gøre af sig selv, men snart finder man sig selv. Starter man et nyt sted kan man med fordel melde ud fra starten at man går meget op i meditation og yoga. Hvis man en dag efter frokosten sidder og mediterer vil det dermed gøre, at ingen sætter spørgmålstegn ved det. For så kan man blot tage et øjeblik for sig selv og på den måde komme lidt væk fra alle de travle deadlines og lignende

 

Have your say