andre

Onlineshopper

Brug din onlinetid mere økonomisk hensigtsmæssig

y12

Medmindre du er så gammel, at du endnu ikke helt har fattet fidusen af vores onlinekultur, så har du nok bemærket, at du bruger en del tid på den. 

Den underholdning, du får fra spil, sport, gambling, blogging osv., bruger du en uhørt mængde tid på. Den tid kan nogle gange virke som spildt tid. Tid du ikke for tilbage igen. 

Men det er en stor løgn. Du har bare ikke forstået det marked, du bevæger dig på endnu. Hvis du, som bruger af en underholdnings app eller -side, ikke har forstået, at du har en stor viden grundet din brug, så har du misforstået noget. 

Gaming

Hvor mange timer bruger du online på underholdning?

Hvis du passer til en almen bruger af spil, gambling og sociale medier, bruger du minimum 2+ timer om dagen. 

Det omfatter alle de timer, du skriver på Messenger, du bruger snapchat, du spiller poker eller du spiller CSGO. 

Det kan virke som en skræmmende mængde tid. Hvis du mener det, at du er for stor en mængde tid, så kunne du vælge at bruge mindre – så simpelt er det. 

For alle jer andre kommer der her en lektie. Den tid, I bruger på medier, spil og gambling kan i bruge til at tjene penge. 

Det er selvfølgelig helt åbenlyst, hvordan du kan tjene penge på at gamble. Det er også rimelig åbenlyst, at det er muligt at tjene penge på CSGO – at komme i gang med er det svære.

Flyvende penge

Udnyt din erfaring til proviant

Men måske er det ikke helt så åbenlyst, at du kan tjene penge på alle disse felter individuelt uden nødvendigvis at være utrolig dygtig til CSGO eller til at gamble. 

Når du gambler f.eks. på Casino-Apps.dk, så kunne du overveje at bruge din erfaring og viden til at fortælle andre om spillet. Du kan altså udnytte de medier og spil, du tager del i. 

Gør dig bevidst om det potentiale, der ligger gemt der og med din viden, og gør så brug af dem. 

Start en blog, lav en podcast, benyt livestream osv. osv. osv. Lige pludselig finder du ud af, at al den tid, du har brugt på din underholdning, faktisk kan omsættes til penge. 

Så virker det lige pludselig mindre som spildtid, og så har du også givet dig selv en undskyldning for at bruge mere tid på den underholdning, du holder af. 

Se mulighederne, i stedet for at brokke dig over manglen på samme.

Have your say