andre

Skænderi

Knas i forholdet?: Disse tegn bør du holde øje med

y12

Det er helt normalt, at man sommetider er uenig med sin partner, men nogle gange kan der ligge mere under overfladen end blot, at man er sur over, at ens mand eller kone ikke gider at gå ned med skraldet. I værste tilfælde kan man risikere at miste sin partner, fordi man ikke var opmærksom på de tegn, som viste, at der var noget galt i forholdet. 

Læs med herunder og bliv klogere på hvilke 4 tegn der kan være med til at afsløre, at dit parforhold måske snart ender. Hvis du kan nikke genkendende til flere af disse tegn, men gerne vil kæmpe for dit parhold, så kan du læse mere om parterapi i Roskilde her. 

Uvenner

 

1. Slut med sex

Menneskers sexlyst kan afhænge af mange faktorer, så hvis dig og din partner ikke har haft sex det sidste stykke tid, så er det nødvendigvis ikke tegn på, at i er ved at gå fra hinanden. Det er ligeledes normalt at have mere sex i starten af et forhold end efter et par måneder.

Hvis enten du eller din partner konstant siger nej tak til sex og generelt virker meget uinteresseret, så kan det desværre godt være tegn på, at personen ikke længere er engageret i jeres parforhold. I tilfælde af dette kan parterapi i Roskilde dog godt være med til at redde forholdet. 

2. I er ligeglade med jeres problemer 

Endnu et tegn på, at jeres parforhold måske ikke har det godt, er, at i ikke længere taler med hinanden omkring jeres problemer. Det kan være, at manglen på sex gør den ene ked af det, hvorimod den anden er irriteret over at vennerne virker til at være vigtigst. 

Det er naturligt at blive irriteret på hinanden, men det er et dårligt tegn, når man ikke gider at snakke med hinanden om ens følelser længere og dermed sammen kan finde frem til en løsning. Her kan parterapi i Roskilde være en måde, hvorpå i kan genfinde kommunikationen.  

Skilsmisse

3. Der opstår utroskab 

Et meget tydeligt tegn på, at parforholdet skrænter, er, hvis den ene eller begge parter i forholdet begår utroskab. Dette kan være et kæmpe tillidsbrud, så det kan være rigtig svært at genopbygge et sundt parforhold, hvis først den ene eller begge parter har været utro. 

Utroskab opstår dog ofte, når mindst den ene part i forholdet ikke får dækket deres behov; det kan både være seksuelt eller emotionelt. Igen kan parterapi i Roskilde være et hjælperedskab til at genfinde tilliden til hinanden. 

4. I opfører jer ikke som et par

Når man befinder sig i et sundt parforhold, så har man som regel lyst til at bruge en del af sin tid sammen med sin partner. Derfor er det et dårligt tegn, hvis i begynder at bruge mindre og mindre tid sammen. Dette kan også inkludere, at i ikke længere prioriterer hinanden, sådan at arbejdet eller vennerne bliver det vigtigste. 

Hvis i ikke længere er glade for at bruge tid sammen, så kan det dermed være et tegn på, at i bør tage en lang og alvorlig snak med hinanden, hvilket passende kunne være ved at gå i parterapi i Roskilde.  

Have your say