Familie

Trælegetøj

Stimulér dit barns fantasi med kreativt trælejetøj fra djeco

y12

Børn i alle aldre vil få noget ud konstruktivt af, at lege med legetøj fra kreative og lærerige Djeco. At lege med legetøj skaber er et frirum, til at eksperimentere med egne evner. Derfor er det vigtigt at legetøjet, er tilpasset herefter. Det optimale legetøj for dit barn, er hvis det samtidig med, at det er sjovt og underholdende, også stimulerer den kreative fantasi. Det er vigtigt, at legetøj er børnevenligt til fingerspidserne og tilpasset den enkelte alder, så dit barn hverken bliver over- eller understimuleret. Djeco er fransk mærke, som blev grundlagt i 1954. Det er et firma med mange erfarne år på bagen. Dette ses i deres innovative legetøj, hvor hver eneste detalje er overveje.

 

Djeco er et stærkt anerkendt brand, som har vundet flere fornemme priser for deres kreative legetøj. Legetøjet er udviklet i tæt sammenspil med dygtige designere og illustratorer. Djeco bliver solgt i kreative æsker.

Trælegetøj

Prisvindende legetøj udviklet af djeco

Djeco er kendt for deres fantastiske brætspil, som de i 2010 vandt Guldbrikken for. Puslespillene er lavet i robust kvalitetspap, så det kan tåle at bølgerne går højt rundt om spillebordet. I 2012 vandt Djeco igen Guldbrikken med følespillet Tactilo Loto, som blev kåret som årets børnespil. Grunden til at Djeco løber afsted med fornemme priser, er fordi legetøjet omfatter langt mere end underholdning. De er lærerige og ved at sanse og føle sig frem, får børn automatisk stimuleret og udvidet deres kendskab til former, figurer og farver. Selvom det kan lyde fint og fornemt med disse priser, så er der noget om snakken. Det er nemlig vigtigt, når man køber legetøj til børn, at det er med et vis formål. Hvis man kan kombinere læring med leg, får man et langt mere reflekterende og sanseligt barn, som med tiden vil have en stor kendskab former, tal og bogstaver.

Djeco laver legetøj tilpasset alle aldre

Djeco har en bred vifte af legetøj, som taler til barnets fantasi og kreativitet. Der ikke nogen aldersgrænse for hvem, der kan lege med legetøjet, da Djeco tilpasser legetøj til flere forskellige aldre. De laver trælegetøj til de mindste, som er godkendt til børn under 3 år. Legetøj er i et roligt og sanseligt design, hvor formålet er at styrke barnets motorik i et tidligt stadie. Indenfor puslespil er Djeco i toppen, når det kommer til forbrugernes favorit. Puslespillene indeholder alt fra 34-500 brikker, så der er noget til enhver uanset alder og evner. Hvis man leder efter pynt til børneværelset som beroliger barnet, så er Djeco’s snekugle og lampe sikre vindere.

Djeco markerer sig på markedet, med deres kreative og indholdsrige workshops og spil med magneter og klodser, som er tilegnet børn fra 3-15 år. Voksne kan med fordel deltage, hvis de ønsker et frirum og afbræk fra hverdagen, hvor de kreative evner kan få lov at blomstre frit. Inkorporer de spændende indlæringspil i legen, som kombinerer sjov med tal, bogstaver og tegning. Djeco bliver forhandlet flere steder på nettet.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udtryk for skribentens egen holdning.

Have your say