andre

venner

Sjove ting at leve sammen med vennerne

y12

Nogle gange har man det lidt med at køre fast og lave de samme ting med sine venner igen og igen. Så kan det hurtigt begynde at gå hen og blive en smule småkedeligt at være vennerne og det kan endda gå hen og påvirke venskabet i en negativ retning. Hvis der ikke bliver tilført lidt ekstra energi i jeres venskab, så kan det hurtigt mærkes.

Derfor er det altid en god ide at prøve nye ting af sammen med vennerne og sørge for, at i altid har nogle nye sjove oplevelser at dele sammen og snakke om. I denne artikel kan du læse lidt mere om nogle eksempler på hvad du kan lave med vennerne, så i ikke ender med at køre fast i jeres forhold til hinanden.

Mystery rooms

Mystery rooms – eller escape rooms som de nogle gange bliver kaldt – giver en mulighed for at få en helt vild sjov oplevelse, som man i høj grad bør dele med sine venner.

Gennem sådanne rum får man mulighed for at løse gåder, knække koden og ofte løse et mysterium. I escape rooms handler det ofte om, at man skal løse gåden for at undslippe et lokale, som man er blevet låst inde i. med mystery rooms kan det godt være et lidt andet objektiv man har, men det handler stadig om at låse gåder.

Hvorfor er det en sjov ting at låse med vennerne? Fordi det er en meget anderledes oplevelse end du sikkert nogensinde har haft med dine venner før. Og derudover får i mulighed for at arbejde sammen om et problem, hvilket kan styrke det bånd i har til hinanden.

Hvor kan du finde det? Du kan finde et Mystery Room København. Så næste gang du er i hovedstaden kunne du jo hive vennerne med og tage derhen.

Lav sport sammen

Måske har både du og din ven et ønske om at komme i lidt bedre form eller endda at smide et par kilo?

At træne eller dyrke sport sammen med en god ven eller veninde er en hel ideel måde at holde sig selv forpligtiget til at holde den sunde kurs – og samtidig giver det jer mulighed for at give en ny dybde i jeres venskab.

træning

Det er altid sjovere at dele ens pinsler med nogen eller at have en at kunne støtte sig op af, når man er under pres. Og det er man for eksempel når man dyrker sport eller træner. Sådan en støtte kan sagtens smitte af i andre områder af jeres venskab også. Hvis du og din ven samtidig dyrker en form for holdsport sammen, så kan det hurtigt give jer et ekstra boost også.

Det behøver såmænd ikke at være en enkelt ven eller to, som du dyrker sport med. Hvem siger ikke at det kan være en lille vennegruppe, som du mødes op med af og til og træner sammen med?

Find muligheder på sociale medier

Vi lever i dag i en tid, hvor man kan finde rigtig mange gode forslag til sjove oplevelser på sociale medier. Her kan du sagtens finde nogle fede ting, som du gerne vil hive dine venner med til.

Måske der allerede er et eller andet, som du kender til og der foregår i dit lokalområde, som du gerne vil med til? I så fald kan du tage en ven under skulderen og hive ham eller hende med. Så er det også lidt nemmere for dig selv at dukke op.

Have your say