andre

Sikkerhed

Få den optimale sikkerhed på din computer

y12

Når man begår sig på nettet, er der mange fare på fære. Et enkelt forkert tryk på en hjemmeside med virus kan have alvorlig konsekvenser. Når først virusprogrammet får adgang til din computer, er der faktisk ikke så meget, du selv kan gøre. Den eneste løsning, er at tage den til en professionel computer reperatør.

Penge til reperatøren kan løbe op i en god håndfuld. Derfor er det langt billigere og sikrere at downloade et program på forhånd. Du kan eventuelt downloade Speccy. 

filer

 

Download værktøjet Speccy

Med Speccy kan du hurtigt få et overblik over alle dine filer og data. På den måde kan du se, om der er nogle filer, som ikke bør være der. Hvis der er noget, som ser mistænkeligt ud, kan du slette det med det samme. 

Det er nemt og gratis at downloade Speccy. Med den gratis version kan du se en oversigt over dine filer. Du får dog ikke nogle af de ekstra services, som eksempelvis en virus detektor. Hvis du vil have det fulde potentiale ud af Speccy, kan du købe programmet for et lavt beløb. Du betaler et lille beskedent beløb hver måned. Når betalingen er månedlig, bliver den mere spiselig og let at betale. Du kan nemt afmelde Speccy, hvis du ikke længere ønsker det. Du er altså ikke bundet op på en aftale. 

Gennemgå alle dine filer og data 

Det kan faktisk være svært at se alle sine filer og data. For hvor skal man kigge? Filerne gemmer sig forskellige steder og i mapper på din computer. Det kræver altså, at du er en erfaring computerkyndig, hvis du skal finde frem til filerne på egen hånd.

Er du ikke en computernørd? Så bør du prøve Speccy. Så behøver du nemlig ikke at bruge flere timer på at lede efter filer og data. Speccy samler alle dine filer i et enkelt program. 

Det smarte er, at den også viser de farlige programmer. Måske har du et virusprogram installeret, uden du vidste noget om det. Virusprogrammerne er nemlig ekstremt gode til at forklæde sig og gemme sig. De er måske gemt inde i en mappe, som du aldrig ville have tænkt på at kigge i.

Speccy sætter alle disse programmer frem i lyset. Så kan de ikke længere gemme sig for dig.

Hacker

Speccy udpeger problemerne

Speccy kan hjælpe dig med at se, om der nogle farlige programmer installeret på din computer. Måske har du, ved en fejl, installeret et program, som overvåger din aktivitet på nettet? Nogle har endda oplevet, at deres webkamera bliver tændt lige pludselig. Dette kan være tegn på, at du bliver ulovligt overvåget.

Måske ved du ikke, hvilket program der forårsager overvågningen og overtagelsen af din computer. Her står Speccy til din rådighed. Programmet scanner hele din computer og fortæller dig, hvilket program der er synderen.

Har du brug for mere info om Speccy? Læs eventuelt en anmeldelse lige her.

Med Speccy behøver du ikke at betale i dyre domme for at få en computerreparatør til at kigge på din computer. Du kan istedet bare betale et beskedent beløb og få speccy til at scanne din computer for farlige programmer. 

Have your say