andre

børn

Sådan passer du på dine børn

y12

Det er kompliceret at være forælder. Der er utrolig mange forskellige aspekter og måder at opdrage på, men udover at opdrage, findes der en anden side til at være forælder; at passe på. Der er meget, der stammer fra vores instinkter, men de har ikke svaret på alt, vi støder i mod i vores moderne samfund.

Kvalitet er med til at passe på dem

Allerede fra at de er helt små, kan børn blive påvirket af hvilke ting, du omgiver dem med. Omgivelser af høj kvalitet er generelt med til at gøre barnets start mere sikkert. Børn kan trods alt beskrives som mere skrøbelige end voksne. Deres knogler er endnu ikke helt færdigdannede, og deres hud er typisk mere sart. Her er det kvalitet, der sikrer dig, at de ikke får allergiske reaktioner, som de kunne have undgået, og at de ikke kommer under unødigt pres.

Børn_leger

Lad børn være børn

Noget af det centrale, du skal huske på som forælder, er, at du skal lade dit barn være barn. Vi lever i et samfund, der handler om at skynde sig. Den generelle tankegang er, at jo hurtigere man vokser op og kommer igennem systemet, jo bedre. Men det er uden tvivl sundest for børn ikke at blive stresset. En del af at lade dem være børn kan ses i deres tøj. De skal ikke klædes som små voksne. Børnetøj kan stadig reflektere en personlig stil, samtidig med at det er designet til børn. Tøj som Molo børnetøj er varmt, praktisk, nemt at holde rent og skabt til at lege i.

Lad dem være tætte på dig

I naturen bærer aber deres unger på sig konstant, uanset hvad de laver. Siden mennesker nedstammer fra aber, kan det med sikkerhed konkluderes, at det er meningen, at et barn skal være sammen med dets forældre. Derfor er en fastvikle en rigtig god idé. En fastvikle fra Sneglehuset.com gør, at du kan lave praktiske ting samtidig med, at dit barn mærker din kropsvarme og dit nærvær; som naturen havde tænkt det.

Lad dem vide, at de er elsket

Det vigtigste af alt er at lade dine børn vide, at de er elsket. Det må de aldrig være i tvivl om. De skal vide, at du er på deres side, og selv når de laver fejl, elsker du dem stadig. Du vil hjælpe dem med at rette på deres fejl, lade dem blive klogere og gøre dem opmærksomme på, at deres handlinger har konsekvenser; men at du altid vil være der, på trods.

Have your say