andre

bold

Har du nerverne til at oddse? Så kom i gang allerede i dag

y12

Hvis man har nerverne til at oddse, så kan det være en interessant hobby. Der er allerede mange, der er glade for at oddse og som synes, det er spændende. Det er ikke uden grund, at det vinder hjerter hos så mange. Har du også før overvejet at begynde at oddse? 

spark

Du kan oddse på alt

Der er næsten ingen begrænsninger for, hvad du kan oddse på, hvis bare du finder de rigtige sider. Du behøves altså ikke gå op i sport, før det kan lade sig gøre at oddse. At oddse er sådan set bare at satse på et bestemt udfald – og så satse med penge. Men hvordan kommer man godt i gang med at oddse, hvis man ikke har prøvet det før?

De fleste oddser på spil 

Selvom man kan oddse på det meste, så er det klart sport, de fleste oddser på. Det kan være udfaldet af en bestemt kamp, hvor mange mål der bliver scoret osv. Hvis du godt kan lide at se sport, så kan det gøre kampen endnu mere spændende, hvis du har oddset. 

Hvordan kommer man i gang?

Inden du går i gang, så er det først og fremmest vigtigt, at du har lagt et budget for, hvor mange penge du må bruge på at oddse. Du kan ikke altid regne med at vinde, og det kan være fristende at prøve at oddse endnu en gang, hvis du lige har tabt, men det er netop denne mentalitet, der får folk til at bruge alt for mange penge på at oddse – og det bør jo trods alt om at tjene flere penge. 

Når du har et budget, så har du også langt nemmere ved at prioritere, hvilke kampe du gerne vil bruge dine penge på. Har du ikke et budget, så kan du hurtigt komme til at satse på en masse kampe, du faktisk ikke er særlig investeret i. 

TV

Før du spiller

Der er også en anden ting, der er godt at vide, inden du går i gang med at oddse på din første kamp. Når du skal spille, så kan du f.eks. vælge at satse på noget, der giver 200 gange igen. Det kan virke fristende, fordi gevinsten er så stor, men chancen for at du vinder, er så mikroskopisk, at det er dumt at satse på. Du bør, særligt i starten, lave nogle mere ”safe bets”. Odds nu – og se, om du har heldet med dig

Have your say