andre

jeans

Sådan finder du den bedste gave

y12

At give gaver til andre kan være en meget blandet fornøjelse. Der er dem der elsker at give gaver og så er der dem, der ikke er så meget til det. Ens tilgang og holdning til gaver skinner meget igennem i valgene man tager i forhold til gaver. For hvis man kan lide at give gaver, giver man formentligt noget særligt, som modtageren af gaven ikke har ønsket sig. Vil man derimod blot have det overstået beder man blot om en ønskeliste og så giver man en gave med udgangspunkt i den liste. Dem der kan lide at give gaver kan dog godt hurtigt komme til at synes, at det er lidt upersonligt at give andre en liste da det hurtigt kommer til at virke som en bestillingsseddel.

Giv noget I sammen kan nyde

For det første er det en ide at gå væk fra tanken om, at en gave er en fysisk ting. For en gave kan lige så godt være noget, som i højere grad er en oplevelse. Det er der mange fordele ved. For det første gør det, at du slipper for at gå ud og købe en gave og stå og overveje om den skal pakkes ind og om der skal byttemærke på. Alle disse ting undgår du hvis du giver en oplevelse i stedet. En af de mange ideer kunne for eksempel være en tur ude at spise. Ved du for eksempel, at dine forældre er helt vilde med italiensk mad kan I sammen tage ud og spise italiensk.

Det kan være dyrt at invitere folk ud og spise. Har man ikke så mange penge kan det derfor godt være lidt problematisk. Dog kan man nyde, at det slet ikke er så svært at komme i besiddelse af nogle flere penge. Lån penge gratis og find ud af, at det slet ikke behøver at være hverken langsomt eller dyrt at låne penge. Med disse penge kan du give hele familien rigtig gode oplevelser når I sammen skal sidde og pakke gaver op, som I giver hinanden til jul.

shopping

En koncertbillet er en sikker vinder

En anden god gave du kan give er en koncertbillet. Det er altid godt at give en koncertbillet, da de fleste har noget musik de kan lide. Uanset hvem man kan lide kan man formentligt lide en koncert, som de vil nyde. Her behøver det ikke at være nogen de kender. Faktisk kan det i lige så høj grad være et orkester, som de aldrig har hørt om. Det er klart, at det skal være i den genre de kan lide for ellers giver det ingen mening.

Du kan også give en gratis gave hvis du ikke har penge og ikke gider at låne penge. Her kan du blot give et gavekort på en hovedrengøring hjemme hos dem. Det er en skøn ting at få da det er en af de ting, som man aldrig har lyst til at gøre selv. Derimod har man mere lyst til, at en anden gør det. Derfor er det en rigtig oplagt gave at give. Man kan også give fem gange massage til sin kæreste eller bedste ven eller veninde. Og med denne gave følger et krav på, at massagen bliver udført idet man ønsker det.

Have your say