andre

Rejse

5 uundværlige ting til din rejse

y12

Skal du ud at rejse? Det er så skønt at opleve verden og opleve nye steder, men man kan altid blive i tvivl om, hvad det nu er, man skal huske at pakke. Her får du 5 uundværlige ting, som du i hvert fald skal huske at pakke uanset, hvor turen går hen. 

Badetøj

1. Badetøj

Du skal selvfølgelig huske badetøjet på din rejse. Selvom at du måske ikke skal på charterferie med all inclusive, er det stadig en god idé at have badetøjet med. Det kan være at I på en varm dag vil besøge et vandland i byen, eller at I måske kører mod stranden. Uanset hvad, er det altid fornuftigt at have badetøjet med, så man kan komme ud at bade, hvis muligheden byder sig. 

2. Rejseguide

En anden god ting at have med på ferien er selvfølgelig en rejseguide. Der findes man fantastiske bøger med forslag til både gode hoteller og restauranter, og derudover kan man også læse om både turistede og mere gemte attraktioner. Det er fedt at have en idé om, hvad man godt kunne tænke sig at opleve inden, at man tager afsted på ferie, og derfor giver det god mening at læse nogle forskellige rejseguides hjemmefra. 

3. God læsning eller nyheder

Når man er på ferie, er det også utroligt dejligt at have en god bog eller anden underholdning med. Ferie handler om afslapning og om at nyde, at man ikke har nogle forpligtelser. Inden ferien kan du derfor pakke de nyeste bøger, som du godt kunne tænke dig at få læst, og derudover kan det også være dejligt at have et abonnement hos en af de danske aviser, så man nemt kan få et overblik over danske nyheder, når man er på ferie. 

Bøger og underholdning

4. Solcreme

Hvis du skal mod sydens sol på ferie, giver det god mening, at du skal huske solcremen. Men mange synes ikke at solcreme er så vigtigt, da de gerne vil have den smukke brune farve. Dog kan det kun anbefales at bruge solcreme, da den beskytter huden mod solens farlige Uv-stråling. Det kan derudover også anbefales at bruge solcreme på alle dage, hvor solen er fremme også selvom, at der ikke er særligt varmt.

5. Gode løbesko

På ferie skal man ud at opleve en masse, og det er derfor en god idé at være klædt på til dette. Hvis I skal gå en masse kilometer, er det derfor dejligt at have nogle gode gå- eller løbesko, så man er sikker på, at fødderne kan holde til det. 

Have your say