Hende & Ham

romantik_dating

Måder at finde en date på i 2019

y12

Det kan være svært at finde kærligheden i dag med alle de distraktioner, som vi konstant er udsatte for. Der er mange søde, smarte og sjove mennesker, som endnu ikke har fundet en fyr eller en dame. Det er på trods af, at de er alt, hvad man kunne ønske sig i en romantisk partner. Efter man er færdig på med sin uddannelse, så begynder datingmuligheder også at svinde lidt.

Mange af disse mennesker ønsker desperat et forhold. Problemet er bare, at mange af de mennesker omkring dem enten er taget eller ikke har lyst til et fast forhold.

Nogle gange er problemet ikke at vide, hvad du vil have fra en partner – men at finde det i stedet. Her får du nogle gode måder at møde nye mennesker, som er single. Her er listen over de måder du kan finde kærligheden på:

Swipe til højre

Onlinedating skal være en af de første på listen. Vi lever i en digital verden. Alting vi foretager os er forbundet igennem elektronikken. Derfor vil det heller ikke være unaturligt, at der er mange, som bruger online dating.

Selvom det kan virke grænseoverskridende at skulle mødes med en person, som man ikke har set i virkeligheden, så skal man give det en chance. Der er måder, hvorpå man kan vide sig sikker på ikke at blive snydt eller komme i fare.

romantik_dating

Sådan sørger du for ikke at blive snydt eller komme i fare: Du skal få adgang til deres sociale medier. Det kan være Instagram eller Snapchat. Snapchat er god, fordi så kan du få billeddokumentation for, at det er dem. Man kan dog godt snyde lidt med udseende i forhold til filtre og vinkler på fotos.

Derefter skal du sørge for at have et offentligt sted til den første date. Det kan være til en kaffe eller et glas øl. Bare sørg for at være omkring andre mennesker. Du vil nødigt være alene med en creep.

Rådet herfra vil være at bruge en app såsom Tinder. Datingsiderne er oftest for ældre mennesker, og man skal også betale for at få noget ud af dem. Man kan også betale for at opgradere Tinder, men man kan stadig få meget ud af den ubetalte version. Men hvis du skal have en oversigt over de bedste datingsider, så prøv https://datingmatcher.dk/.

Tag til lokale begivenheder og få nye venner

Det er ikke unormalt for par at tage til lokale grupper. Her kan man lave alt fra at spille brætspil sammen til at have en bogklub. Disse grupper kan være kommet til af mange årsager. Der findes en hjemmeside, Meetup, hvis udgangspunkt er at etablere lokale grupper med folk, der har de samme interesser. Det kan være alt fra litteratur til trekking. Det er en god platform til at møde nye mennesker med fælles interesser.

romantik_dating

At møde nye mennesker er generelt en god måde at få venner på. Især hvis I har et godt udgangspunkt, såsom madlavning eller fotografi. Det kan være, at kærligheden gemmer sig her. Man ved det ikke før man prøver. I værste tilfælde får du udvidet dit netværk, og det er aldrig dårligt.

Derudover så er der de klassiske steder at møde nye menneske, nemlig barer og diskoteker. Du kan også blive frivillig et sted eller bede din familie og venner om at finde en date til dig. Begynd til en ny sport. Der er mange muligheder for at finde kærligheden, selv i det 21. århundrede.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udtryk for skribentens egen holdning.

Have your say