Familie

løbebånd

Derfor er et løbebånd en god investering

y12

I en tid, hvor de fleste sidder indenfor dagen lang og arbejder foran en computerskærm, er det blevet utroligt vigtigt at bevæge kroppens muskler og få pulsen op flere gange om ugen. Men det er bare de færreste, der kan finde tid og overskud til det.

Der er dog en løsning! Med et løbebånd i stuen kan du både komme i god form på kort tid og spare en masse penge på lang sigt. Med andre ord: Et løbebånd er en fremragende investering.

Hvorfor er det vigtigt at røre sig?

Kroppen er bygget op af en masse forskellige muskler, som har forskellige funktioner. Men hvis disse muskler ikke bliver brugt nok, bliver de svage og mister styrke. Den vigtigste muskel i kroppen er dit hjerte, og hvis hjertet ikke flere gange om ugen bliver trænet, risikerer du at forkorte dit liv og blive udsat for en række livsstilsygdomme.

For at undgå det skal du have pulsen op flere gange om ugen. Og det gør du bedst ved at snøre båndene på dine løbesko og nappe dig en rask løbetur. Det er lige meget, om der er tale om 10 eller 2 kilometer – så længe du bare får pulsen op.

Et løbebånd fjerner undskyldning

Problemet for de fleste danskere er, at de hverken har tid eller motivation til at løbe sig en tur. Og det er helt forståeligt. Hvis der både er arbejde, familie og forpligtelser at se til, kan det være svært at tage en times træning ud af kalenderen. Og hvis det regner udenfor, er det fristende at løbe i et fitnesscenter – men det kan også bare blive en meget dyr affære.

Et løbebånd i hjemmet fjerner dog alle disse undskyldninger. For med dit eget løbebånd kan du hurtigt få pulsen op, og du behøver ikke at bruge meget tid eller kræfter på at forberede dig. Du kan stort set bare træde op på båndet fra det ene øjeblik til det andet.

Find et løbebånd der passer til dig

Der findes mange forskellige typer løbebånd med mange forskellige specifikationer. Nogle er store, andre er små. Nogle har iPad-holdere, pulsmålere og indbygget ventilator, mens andre bare har én knap til at tænde og slukke med.

Hvis du har mistet overblikket, kan du søge på nettet efter guides til løbebånd. Du kan hurtigt blive præsenteret for forskellige typer løbebånd, og så kan du også finde al den information, du har brug for, når du skal finde det perfekte løbebånd.

Et løbebånd er billigere på sigt

Det kan godt være, at et løbebånd virker som en stor investering – at kaste flere tusinde kroner efter en maskine kan være overvældende. Men hvis du kigger på lang sigt, vil et løbebånd faktisk være billigere end et medlemskab i det lokale fitnesscenter.

Den typiske pris på et medlemskab ligger på en 150-250 kroner om måneden. Hvis du ganger de 250 kroner med 12 måneder, er det altså 3000 kroner om året, du kaster efter et fitnesscenter. Hvis du oveni det lægger, at flere i din husstand har et lignende medlemskab, kan et løbebånd til 3000-4000 kroner pludselig virke meget billigt.

Have your say