andre

Kedsomhed

Har du skjulte talenter inden for kortspil?

y12

Har du set en film eller to, hvor temaet er gambling? Du har måske set de klassiske med Rainman, der tømmer et casino for deres beholdning? 

Når filmen slutter og du ligger tilbage i sofaen, er der kun en ting på din hjerne: ’Det kan jeg gøre! Jeg kan da sagtens vinde en masse penge på poker eller blackjack’, og måske er det rigtigt. 

Desværre bliver det bare aldrig til andet end en sjov tanke. Det bliver sjældent noget, du faktisk fører ud i livet. Det bliver sjældent til andet en sjov tanke, aldrig til et faktisk spil. 

Poker

Kan være en sjov hobby eller et fritidsjob

Hvad med at prøve det nu? Du sidder indenfor, der kommer ikke for mange gæster, og du kommer ikke ud at spise eller i biografen lige i den nærmeste fremtid. 

Er det så ikke nu, du skal lære at spille poker og ikke bare lære det, mestre det. 

Du har al den tid i verden de næste uger, måske måneder, inden der igen begynder at blive lidt åbent. Du har tid til at læse op på lektien, forstå spillet, forstå strategien. 

Det kan nemlig blive en rigtig sjov hobby at læse op på, hvad poker egentlig er for et spil. Det er ikke lige så fint som at læse op på det rene skakspil, men hvad er egentlig forskellen? Der er penge i poker, det er der ikke skak. 

Du behøver ikke ringe til biblioteket, der er lukket, du kan finde et hav af sider online med pokerspillere, der fortæller, hvordan du vinder. 

De beskriver deres egen strategi, de beskriver, hvad du skal være opmærksom på og hvad du aldrig må gøre. 

På mange måder minder det om skak. Du bliver aldrig rigtig god til det, medmindre du er stor nok til at indse, at du skal bruge hjælp fra professionelle.  

Straight

Prøv lykken og gør dig klar til at vinde

Nu er pokerstemningen nået. Du er klar til at spille, nu skal du bare ind på Pokernyheder.io

I baghovedet har du de kloge ord, du har strategien, du har et beløb, du kan spille for – og kun det beløb skal du bruge. 

De store pokerspillere vinder ikke ved at gamble. De vinder ved at tænke sig om, ved at lægge en plan, ved at overveje alle deres træk, også inden spillet overhovedet er gået i gang. 

Gør som dem, og lad for guds skyld være med at være en taber. 

Have your say