Business

investering

Kom i gang med at investere

y12

Hvis du ikke allerede er kommet i gang med at investere, så har du sikkert hørt lidt om det. Måske tænker du, at det er for kompliceret for dig, eller som noget du slet ikke har forstand på, og derfor beholder dine penge i banken.

Selvom du godt ved, at de der bliver mindre værd med tiden. På nettet findes der mange guides til, hvordan man kommer i gang. Du kan for eksempel læse Investering for begyndere, hvor du får et godt og anvendeligt trin for trin guide til at komme godt i gang med at investere.

Find penge at investere for

Hvis du ikke lige står med pengene klar på kontoen til at komme i gang for, og du måske endda har røde tal, som skuler til dig, hver gang du logger ind på din netbank, så skal du først og fremmest have din konto i plus.

Online finder du en gratis guide til, hvordan du kan få 3000 kroner mere til din rådighed hver måned, ved at gennemgå din økonomi. Du får 30 gode råd, så der må være nogle af dem, som du kan bruge. Herefter tager du lige så stille styringen over din økonomi, og bliver klar til at få den til at vokse og arbejde for dig.

investering

Mere luft i økonomien

Når din konto er kommet i plus, kan du i stedet bruge de ekstra penge til at investere for. Man behøver ikke at lide tab eller at føle sig fattig, når man skære ned på sit forbrug. Nyd i stedet at du gør det helt frivilligt.

Som en bonus, kan der hurtigt gå helt sport i, hvor lavt dit forbrug måned for måned kan være, og hvor meget du derfor kan investere for i stedet. Så er det slut med at have dårlig samvittighed, hver gang du skal logge på din netbank. Det kræver ikke en stor opsparing at komme i gang. Man kan for eksempel starte med at investere for 5000 kroner og fordele dem på forskellige virksomheder.

Hvad skal man investere i?

Som ny kan det være svært at overskue, hvad man skal investere i. Der er rigtig mange muligheder, og markedet kan svinge meget. Undersøg gerne den virksomhed, som du overvejer at investere i.

investering

Et grundigt forarbejde, giver gerne gode resultater på sigt. Hvis du efter at have undersøgt virksomhedens økonomi, fremtidsplaner og visioner, fortsat tror på virksomheden som værende langtidsholdbar, så har du en god mavefornemmelse omkring den, og har mod på at investere i den.

Kom roligt i gang

Når du lige så stille er kommet i gang, så skal du for alvor til at lære, hvad det handler om, hvis du vil opnå endnu bedre indtjening. Du kan høre forskellige podcasts om investeringer, samt læse bøger om emnet. Det bliver hurtigt sjovt, når man er kommet i gang, og endnu sjovere, når man begynder at forstå det for alvor. Det er slet ikke så svært eller farligt, som man har tilbøjelighed til at tænke.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udtryk for skribentens egen holdning.

Have your say