Boligen

plankebord

Køb et plankebord som hele familien kan sidde omkring

y12

Jagten på det perfekte spisebord kan være en svær rejse, hvis du ikke på forhånd ved hvad du leder efter. Skal bordet være hvidt, sort eller bestå af naturtræ? Det er vigtigt at du kigger på din spisestue og forestiller dig, hvad der kunne passe ind til resten af møblerne. Der findes mange butikker som du kan besøge for at blive inspireret. Det er en god ide at se forskellige spiseborde for at blive klogere på, hvad du godt kunne tænke dig.

 

Hvad er dit behov?

Det er individuelt hvad den enkelte danskers behov er til et spisebord. Nogen er ligeglade med udseende så længe det er funktionelt. Det kan variere hvilket spisebord der er godt til den enkelte familie, da det bl.a. kommer an på hvor mange mennesker, der skal kunne side omkring bordet. Hvis du har en lille spisestue, er det praktisk med et bord der kan slås ind og ud, imens det i en stor spisestue kan se pænt ud, hvis der står et langt bord.

 

Plankeborde er populære

Det er blevet meget moderne at købe et plankebord til spisestuen, fordi møblet bl.a. indgår i mange boligindretningshjemmesider og blade. Et plankebord har et enkelt og nordisk udseende, hvilket gør, at det passer perfekt ind i mange danske hjem. Du kan selv bestemme hvordan plankerne skal være fremstillet. Du kan f.eks. vælge imellem fyrretræ, egetræ eller bøgetræ. Den enkelte træsort kan være behandlet på forskellige måder, så du selv kan være med til at bestemme denne lille detalje. Det er f.eks. muligt at behandle med vandafvisende voks eller lade plankeoverfladen bevare det rå look.

 

Du kan være med til at bestemme detaljerne

Et plankebord er ikke bare et plankebord, da bordet kan designes på mange måder. I nogle butikker kan du selv bestemme målene på bordet, så det kommer til at passe til familiens størrelse. Endvidere kan der vælges imellem forskellige bordben, så kunden kan være med til at bestemme nogle af de helt små finish på spisebordets udseende. Hvis du vælger at designe bordet selv, skal du være opmærksom på, at bordet ofte vil blive dyrere. Det skyldes specielle ønsker, som butikken skal tage højde for ved fremstillingen.

 

Få inspiration fra andre

Hvis du er i tvivl om et plankebord passer ind i dit hjem, så kan du få inspiration til hvordan det ser ud i andre hjem. På internettet kan du med garanti finde gode bud på spisestueindretninger. Jo flere rum du ser indrettet med et plankebord, jo klogere bliver du også på, om det kunne passe ind i dit hjem.

 

Gå på prisjagt

Hvis du finder et bestemt plankebord, så kan det anbefales, at du leder efter det samme bord i flere butikker. På denne måde får du en fornemmelse af hvad prisklassen er. Hvis du kan spare nogle penge i den ene butik, så er det værd at foretrække. Tag din partner under armen så I sammen kan undersøge hvilket spisebord som I skal have. Det er vigtigt at I er enige om valget, da bordet skal stå i jeres fælles hjem. På hjemmesiden Plankebord.dk kan du se hvilke slags plankeborde, der er til salg på det danske marked lige nu.

 

Have your say