Boligen

Ingen kan undvære en Kenwood køkkenmaskine

Ingen kan undvære en Kenwood køkkenmaskine

y12

Er du på udkig efter en god køkkenmaskine? Så kan Kenwoods køkkenmaskine klart anbefales. Der er mange kunder som er glade for den og som ikke kan undvære den efter at have prøvet den. Kenwoods køkkenmaskine er kendt for at have lang holdbarhed, et lækkert design samt en suveræn god kvalitet. Køkkenmaskinen er alle pengene værd, så tag et smuk forbi hjemmesiden for at se hvilke egenskaber, som en Kenwood køkkenmaskine ellers har.

Derfor skal du have en Kenwood køkkenmaskine

Kenwood køkkenmaskinerne har fået meget ros fra anmeldere, og er dermed en køkkenmaskine man roligt kan købe. Der findes forskellige modeller, som hver især har deres specifikke egenskaber. Nogle af de mest populære køkkenmaskiner er bl.a. Kenwood KM636, Kenwood Premier Major KMM770, Kenwood Major Titanium KMM020 og Kenwood Major KMM040. Det er meget forskelligt hvad hver enkel maskine koster, da prisen afhænger af, hvor mange egenskaber køkkenmaskinen har samt hvor meget, der er med af tilbehør. Det kan være svært at finde ud af, hvilken slags køkkenmaskine man skal købe. Det er en god ide, at finde ud af, hvad ens behov er, så man på denne måde er sikret at købe en maskine, som man får brugt. Hvis du f.eks. godt kan lide at lave din mad helt fra bunden og bruger de mest nødvendige madvarer dertil, så vil Kenwood KM363 være lige noget for dig. Denne maskine har drejskraber, 1,5 plastblender, stænklåg samt K-spade, dejkrog og piskeris. Køkkenmaskinen har det mest nødvendige udstyr, men der kan tilkøbes ekstraudstyr som saftpresser eller kødhakker.

Hvis køkkenmaskinens design betyder meget for dig, så vil Kenwood Major Titanium KMM020 være lige noget for dig. Køkkenmaskinen er udstyret med røreskål i rustfrit stål samt blenderkande i solidt glas. Køkkenmaskinen er fremstillet i god kvalitet og har dermed en meget lang holdbartid. En stor fordel ved Kenwood Major Titanium KMM020 er, at den kan kombineres med meget ekstraudstyr, så køkkenmaskinen dermed får mange flere egenskaber. Hvis du derimod mere har brug for en køkkenmaskine, der kan udføre lette men også mere krævende opgaver, så er Kenwood Premier Major KMM770 et rigtig godt valg. Denne køkkenmaskine har mange egenskaber og er udstyret med blender af glas og er beklædt af metal. Den gode kvalitet gør, at maskinen kan holde i lang tid og er nem at rengøre.

Værd at vide om Kenwood køkkenmaskine

Kenwood mærket stammer fra Kenneth Wood, der i 1947 fremviste verdens første brødrister, der kunne riste brød på begge sider. Formålet med denne brødrister var, at sætte fokus på husmødrene og dermed gøre deres arbejde i køkkenet lettere. I 1950 kom den første køkkenmaskine på markedet og siden da Kenneth Wood fremstillet et utal af køkkenmaskiner. Kenwood køkkenmaskinerne har alle egenskaber, som en husmor kunne tænker sig – heriblandt røre, piske, hakke, skrælle snitte og meget mere. Alle køkkenmaskinerne er flotte, funktionelle og er nemme at rengøre. Det er en stor fordel, at delene kan tåle opvaskemaskine og at der findes så meget ekstraudstyr til de enkelte maskiner.

 


Artiklen indeholder ikke redaktionelt stof og er udtryk for skribentens egen holdning.

Have your say