andre

foto

Hvordan skal man finde tiden til at få trænet?

y12

Føler du også at det kan være svært at få tid til at træne lige så meget som gerne ville eller ved at du burde? Der er mange som kæmper med at finde den nødvendige tid til at få taget sig ordentlig af sin egen krop og sit helbred. Der kan være rigtig mange årsager til dette. Nogle har utrolig travlt med arbejde og studie, hvis man oven i det har langt transport så er det meste af dagen gået når man endelig er hjemme. Andre er måske hovedsagelig hjemmegående, men hvis der er et helt hus og nogle børn der skal tages af, så kan de fleste af ens timer hurtig bliver beslaglagt.

Sørg for at den tid du bruger på træning er så effektiv som mulig

Hvis du netop går og kæmper med at finde nok timer i døgnet i forvejen. Så synes du sikkert at det virker helt uoverskueligt at skulle sørge for tid til at træne oven i dit i forvejen stramme program. Hvis du så endelig finder lidt sparsomme timer til træning i løbet af ugen, så ønsker du sikkert at disse bliver brugt så effektivt som overhovedet muligt. Altså skal du have maks ud af din træning  flest mulig muskler skal være i gang.

 

Måske du også ønsker at den tid du bruger på træning helt udelukkende skal bruges på at træne og ikke på for meget transporttid.

Træn fra du forlader dit hjem

To former for træning der ikke kræver andet end at du kommer ud af døren er løb og cykling. Det er en god måde at træne på, hvor du kan vælge at træne i intervaller og virkelig få pulsen op. Derudover kan sådan noget som cykling nemt implementeres i din daglige rutine og klares til og fra arbejde. På den måde føles det måske ikke som om at det tager særlig meget tid i løbet af ugen at få holdt konditionen oppe.

tid

Nogle negative sider ved disse typer af træning er at det ikke er muligt at få trænet det meste af ens krop på en gang. Derfor skal man tit supplere med noget vægttræning eller andet ved siden af.

Effektiv træning fra dit gulv

En anden rigtig effektiv form for træning er det at bruge en romaskine. Med en romaskine har du også mulighed for at træne i intervaller og få denne gode sundhedseffekt. Samtidig er den en rigtig skånsom form for træning, hvor løb nogle gange kan være lidt belastende for ens knæ. Derudover får du trænet rigtig mange forskellige muskler på en og samme tid, ved at træne med en romaskine. Det vil sige at du ved hjælp af en omgang træning faktisk både kan træne din ryg, dine ben og dine arme. Dermed behøver du ikke at skulle gøre brug af rigtig mange former for træning eller sportsgrene, for at komme hel kroppen igennem.

 

Har du lyst til at lære mere om hvilke romaskiner der er på den danske marked og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Så prøv at læse en guide om romaskiner. På den måde kan du nemmere sikre sig at du foretager det bedst mulige køb for dig.

 

Have your say