andre

Kvinde strækker ud på måtte

Træn i hjemmets trygge rammer

y12

Har du også et hav af undskyldninger, når du skal i træningscenter? Cyklen er punkteret, du er lidt forkølet, og det er regnvejr. Eller måske du bare ikke orker at svede omgivet af fremmede mennesker. Læs med her og bliv klogere på, om hjemmetræning kunne være noget for dig.   

Træningsmaskiner i tomt lokale

Indretning af træningslokale

Mange vælger at etablere træningsfaciliteterne i kontoret eller et disponibelt rum i kælderen. Udestuen er også en rigtig god idé. Her kan du nyde haven og det ekstra lys, mens du får pulsen i vejret. 

Uanset hvor småt du bor, er der plads til hjemmetræning. En yogamåtte fylder for eksempel ingenting på gulvet i dagligstuen.

Med et løbebånd skal der selvfølgelig mere plads til. Nogle mærker fylder dog mere end andre. Odin T6 er blandt de praktiske løbebånd, der nemt og hurtigt kan pakke sammen.

Det lyder måske luksuriøst at have sit eget træningscenter, men det behøver ikke koste alverden. 

Træningsudstyr

Indkøb af maskiner og udstyr

Langt det meste udstyr til styrketræning og smidighedsøvelser kan købes online. Mange vælger også at købe brugt. Uanset hvad er det en god ide at prøve produkterne først. Dårlig kvalitet kan nemlig let resultere i skader. 

Når det kommer til løbebånd, kan man heldigvis finde rigtig fornuftige modeller til lave priser. Du kan for eksempel overveje et godt og billigt Odin T6

Husk på at træning er en uvurderlig investering i både krop og sind. Løbebåndet og det andet udstyr i dit hjemmetræningscenter skal gerne hjælpe til at holde dig sund i mange år. 

Have your say