andre

Baby_toej

En god gave til de nybagte forældre

y12

Står du og mangler inspiration til, hvad du skal give til de nybagte forældre og deres bedårende baby? Der findes mange forskellige barselsgaver, og det kan være svært at finde noget unikt, eller noget som man er sikker på, både forældre og baby vil have glæde af. 

Vi giver dig her en guide til, hvad du helt præcist kan give de nybagte forældre i gave. 

Baby_legetoej

Legetøj er altid et hit

Er du helt på bar bund med, hvad du skal give til den nyfødte og de nye forældre, så er legetøj til børn altid et hit. Der findes så meget forskelligt legetøj, så vi kan godt forstå, hvis det kan virke helt uoverskueligt. 

Mange børn elsker noget med musik og lyd, og derfor ville det helt klart også være oplagt at give dette i gave. Vil du give noget, der måske ikke nødvendigvis indeholder en masse forstyrrende lyd, kan du også vælge et stykke legetøj, der er fyldt med former og farver. Børn og babyer er helt vilde med stærke farver – dette kan opsluge dem helt, især mens de er helt små. Du kan finde et stort og varieret udvalg af legetøj og andet sjov til børn her. 

Lækkert børnetøj

Udover legetøj, er børne-og baby tøj og altid et hit hos nye forældre. Er du selv forælder til småbørn, så ved du, at det er ekstra vigtigt med et lækkert og komfortabelt sæt tøj til dit barn. Der bliver ofte skiftet tøj mange gange i løbet af en dag, og de nybagte forældre vil derfor helt sikkert sætte pris på et flot og blødt sæt børnetøj, som kan bruges til det hele. Dette kan eksempelvis indebære en trøje, et par bukser og måske et par strømper eller en hue til. 

Er du i det kreative hjørne, kan du måske strikke dit eget børnetøj, men ellers findes der en masse gode mærker, der laver flot børne-og baby tøj i topkvalitet. Et af disse mærker er Molo. Molos tøjstørrelser strækker sig rigtigt langt, og du har derfor mulighed for at få en masse forskelligt fra dette mærke, hvis forældre og barn er vilde med det. Du kan shoppe lækkert Molo børnetøj i skøn kvalitet her. 

Baby_bøger

Den personlige gave

Ønsker du at give en lidt mere personlig gave, kan du også vælge at give en mindeboks. Heri kan forældrene for eksempel lægge tegninger og billeder fra barnets første år eller bare nogle skønne minder fra barnets første år, som de ønsker at gemme og huske. Der findes mange muligheder, så det er bare med at slippe fantasien løs og prøve sig frem. 

Have your say