andre

laks

Gaven til ham du holder af

y12

Det er ikke nogen hemmelighed, at det altid kan føre til lange og højlydte suk, når man ved, at det er ved at være tid til, at man finder gaver til ham, som man holder af. Når det kommer til mænd, er der nemlig én særlig ting, der næsten altid gør sig gældende, og i dag er det derfor mere en tendens end noget andet. Her er der tale om det store problem, der hviler, når man skal finde en gave til ham. Ofte er der nemlig slet ikke noget som helst, han ønsker sig, og når der endelig er noget, som han gerne vil have, så skal han nok selv sørge for at anskaffe sig det inden for ganske kort tid. Og at bede ham om at lave en ønskeseddel – det er også ofte noget, som man ikke får noget ud af. Det er således blot ønsketænkning. At lave en ønskeseddel er derfor ikke noget, som der falder ham naturligt, og får han endelig taget sig sammen til at nedskrive en til ære for dig og dine mange skrubler og formaninger, består den ofte af de meget simple og kedelige ting, som enhver mand har så mange af i forvejen. Det er således trivielle ting, som også er meget gængse at give, når det kommer til gaver til ham. Her er der for eksempel tale om nogle nye sokker, en fin skjorte, en velduftende parfume eller anden i den stil, som han alligevel ikke rigtig står og mangler lige nu.

Lad være med at give ham en ting – giv ham hellere en god oplevelse

Det er således aldeles svært at købe en gave til ham, og derfor kan det være, at du helt skal lade være med at give ham noget, som han kan have hjemme hos sig selv. Ofte er det nemlig også blot et fejlskud, fordi han ikke lige står og mangler det. Noget enhver mand dog altid mangler, og noget man altid kan bruge samt bruge mere af er nogle gode oplevelser. Og det er netop derfor, at du i stedet for sokker og parfumer bør tage et kig på de mange gode muligheder, som der i dag byder sig for at købe en spændende oplevelsesgave. Og her er der et væld af muligheder, hvorfor det med sikkerhed er muligt at finde frem til en, der stemmer overnes med de ting, som han kan lide at lave. Det er således lige meget, om han er til fart og action, hvorfor han vil sætte pris på en tur på racerbanen i en fed bil, om han hellere vil forkæles kulinarisk med et godt måltid mad, eller om han gerne vil forkæles lidt i hverdagen med for eksempel en tur til den lokale spa. For dig handler det blot om at vælge den oplevelsesgave, som du mener, der passer bedst til ham.

nascar

Skab gode minder sammen med ham

Gør det derfor lettere for dig selv at gøre ham du holder af glad ved at give ham en skøn oplevelse i gave, som han sent vil komme til at glemme. Det er med sikkerhed noget, som han vil komme til at sætte stor pris på frem for et par sokker mere til samlingen. Og giv også gerne en oplevelse, som I kan nyde sammen, således I får skabt jer nogle gode minder, som I vil se tilbage på lang tid ud i fremtiden.

massage

Have your say