andre

streamingtjeneste

Sådan får du mere indhold, når du streamer

y12

Ved hvad en VPN er for noget? Hvis man ikke selv føler sig så tekniks stærk kan man hurtig lade sig skræmme af ord som ”VPN” og kryptering af internetforbindelsen”. 

Men det er nu slet ikke så indviklet igen og selv dem som ikke føler sig hjemme i teknikkens verden kan finde ud af at benytte sig af det. Og dermed kan man drage mange gode fordele til sig – som for eksempel mere indhold, når man streamer.

kvinde der streamer

Hvad er VPN?

Lad os starte lidt med at dykke ned i hver VPN er for noget. 

En VPN-løsning er dataprogram som krypterer internetforbindelsen og gør den mere sikker. Det vil sige, at når du køber og installerer et VPN program, som for eksempel Avast VPN, sikrer du din online aktivitet og at andre ikke kan følge med i hvad du går og laver. Men en VPN løsning får du altså langt større privatliv og kan føle dig mere sikker, når du udgiver vigtige oplysninger til diverse mellemmænd på nettet, som for eksempel når du køber ting hjem. 

Med en VPN-løsning får du dog også mange andre fordele, hvoraf den største er, at du kan ændre på den geografiske lokation, som din computer er registreret til at opholde sig på. Og det vil altså sige flere streamingmuligheder. 

Flere streamingmuligheder

Langt de fleste streamingtjenester, som vi benytter os af i dag til at se film, dokumentarer og diverse tv-serier, registrerer hvor det er du er placeret i verdenen og viser dig et begrænset antal. Du har dermed for eksempel ofte meget færre muligheder for indhold i Danmark, end du ville have det i USA.

Dette kan skyldes diverse aftaler, som streamingtjenesterne har med større producenter, som kun vil have deres indhold vist et bestemt sted. Hvilket er til stor ærgrelse for dig, når du jo betaler for streamingtjenesten, men altså ikke får den samme mængde udvalg som i andre lande. 

Men med en VPN-løsning kan du skjule din geografiske lokation og for eksempel registrere din pc til at opholde sig i USA. Og vupti! Lige pludselig har du adgang til langt mere indhold.

VPN

Nemt at installere

Langt de fleste VPN-løsninger er meget brugervenlige og utrolig nemme at installere og benytte sig af. Men hvis du stadig er lidt usikker på, om du selv kan finde ud af det, så kan du altid vælge at løbe en VPN-løsning hvor der er god kundeservice. 

I dag er der nemlig flere forskellige firmaer der udgiver VPN-løsninger og de gør alle sammen tingene lidt forskelligt.

 

Have your say