andre

vandre

Tag dit nyfødt barn ud på eventyr

y12

Når man er vandt til at leve en aktiv livsstil, hvorfor ikke så fortsætte med disse vaner, efter barnet bliver født. Det er faktisk sundt både for dig og barnet at tage ud i naturen, også når barnet er helt lille. Nyfødte børne har det rigtigt godt med at være udenfor i den frisk luft også om vinteren. 

Det er også vigtigt, at man husker at blive ved med at lave de ting, som giver man glæde. Udover at gøre dig til en lykkeligere person, så giver man sit barn også eventyr fra først øjeblikke. Læs med her, for at høre om forskellige slags spændende sommer og vinter eventyr for dig og dit nyfødte barn. 

 far og barn

Eventyr om sommeren

Der er mange forskellige slags spændende eventyr muligheder, som også er gode til nyfødte babyer. For det første, så kan man tage på en campingtur. Hvis man tager ud på camping sammen med hele familien, så er der også andre familiemedlemmer, som godt kan hjælpe med ting, der er svære for nye mødre at gøre.

Sommer giver dig også muligheden for at tage på stranden sammen med din baby. Hvis man føler sig usikker med at gå ind i vandet med sin ny baby, så kan man også hygge sig på stranden i sandet. Strandtur er også noget, som godt kan gøres sammen med hele familien. 

 vinter skov

Eventyr om vinteren

Kolde vintre er heller ikke noget, som bør forhindre dig i at tage ud på eventyr. Nyfødte babyer har det godt med at være ude i den kolde vinterluft. Det man skal dog sørge for, er at barnet er pakket godt ind i mange lag og kan holde varmen. 

Hvor mange lag der burde være komme an på, hvor kold det er udenfor. Det er også fint at have et barn udenfor i minusgrad, så længe som barnet er pakket godt ind. Hos MamaMilla kan man finde alle mulige forskellige produkter, som godt kan hjælpe dig i gang med dit næste eventyr. Se her for at købe flotte køreposer, som kan bruges til at pakke barnet ind, når i er udenfor om vinteren.

Have your say