andre

kærlighed

Find det rette outfit til daten

y12

Skal du give en god gave er det altid vigtigt, at du tænker godt og grundigt over hvem du har med at gøre. For det er naturligvis altid vigtigt for den gave du giver hvem den skal gives til. Det er meget individuelt hvad man forstår som en god gave. Nogle siger, at den perfekte gave er en oplevelse. Det er det også i rigtig mange tilfælde. I andre situationer er der dog andre ting der er bedre at give. For eksempel er det en god ide at give noget tøj til folk. Hvis ikke folk selv kan finde ud af at købe tøj er det meget oplagt. Så kan du for eksempel give noget tøj til din ven eller veninde, der går på mange dates.

På en date handler det om førstehåndsindtryk

Selvom det selvfølgelig kan være en skam så handler dating ofte om førstehåndsindtryk. Det handler om hvordan vi ser hinanden og hvordan vi opfatter hinanden. Der går ikke mere end et par sekunder før vi har skabt et billede af hvad vi tror om den anden person. Heldigvis kan dette nå at ændre sig mange gange. Af og til ændrer det sig dog ikke og det bliver præcist som vi regnede med, at det var i starten. Det kan være vigtigt, at man derfor givet et godt førstehåndsindtryk.

date

Nogle tænker slet ikke over hvad de tager på af tøj og hvordan de sætter håret når de skal på date. Hvis de ikke er selvbevidste kan dette også være en rigtig god strategi. Hvis man tænker meget over sit udseende generelt bør man dog tænke lidt over hvordan man fremstår. Man bør tænke over, at ens tøj er rent og repræsenterer hvem man ser sig som værende.

Giv gode råd til din ven i datingsituationen

Er man selv på bar bund når det kommer til at vælge tøj til en date kan man heldigvis ofte få hjælp af venner og veninder. De kender en og ved hvad der klæder en. De kan endda give en gave til en hvis man ønsker det.

De kan give det perfekte outfit til daten. De kan også give en liste over ting man skal huske. Det er en oplagt gave at give noget, som man har tænkt over. Det kan være, at man har en tendens til altid at sige det samme når man er på date. Så kan man kigge på en liste man har fået af sin ven og få ny inspiration. Det er en oplagt gave, som de fleste der tager på mange dates vil sætte pris på. Ønsker man at høre om daten kan man også give en oplevelse til en person og høre noget når man skal på spaophold, restaurant eller lignende.

Have your say