andre

sol

3 ting du kan lave, når det bliver sommer

y12

Nu varer det ikke længe, før sommeren kommer til landet. Mangler du inspiration til hvad du kan lave, når det bliver varmere? Der er mange muligheder der åbner sig, når vejret bliver lidt bedre. Vinteren sætter en stopper for mange udendørs aktiviteter, og den tvinger os til at tilbringe meget tid indenfor. Når det bliver sommer, kan du endelig begynde at hygge dig udenfor igen. Du behøver ikke rejse til den anden side af jordkloden for at nyde sommeren. Danmark har meget at byde på, og vejret plejer også at være nogenlunde solrigt. Du kunne eksempelvis besøge nogle af Danmarks små øer? Eller måske du skulle leje et sommerhus? Læs med her, og få inspiration til sommeren.

Hold en stor fest

En fest, er en god måde at samle alle sine venner på. Hvis du har fødselsdag i en af sommermånederne, ville det være meget aktuelt at samle vennerne til en fest. Hvis ikke, kan du bare holde en sommerfest. Du kan leje et telt, nogle borde, og bestille mad udefra, for at gøre det lidt nemt for dig selv. Hvis du bestiller maden udefra, behøver du ikke koncentrere dig om madlavning – du kan bare slappe af og hygge dig. Hvis det lyder som noget for dig, er det en god idé at invitere vennerne allerede nu. Mange ligger planer i sommerferien, så hvis du vil være sikker på, at de kommer, må du hellere være i god tid. Hvis du ikke magter at skrive alle invitationerne i hånden, kan du bare sende en email eller en sms. Så slipper du også for at bruge penge på frimærker.

drinks

Udforsk Danmarks øer

Mange rejser væk fra Danmark om sommeren. Måske er du en af de få, som har lyst til at blive i Danmark og udforske vores små øer? Vi har mange små øer, som eksempelvis Læsø, Fanø og Ærø. De er hyggelige og fyldt med smuk natur. Du kunne eventuelt sove i telt på en af øerne, eller bo på en campingplads, hvis du er på udkig efter en økonomisk ferie. Hvis du ikke er overbevist endnu, kan det være, at du har lyst til at holde ferie i Danmark for miljøets skyld. Hvis du holder ferie i Danmark, sparer du nemlig den CO2 udledende flyvetur.

Dyrk dine hobbyer

Det kan være, at du har mere lyst til at hygge dig derhjemme, og dyrke dine hobbyer, når det bliver sommer? Måske er det i år, at du skal blive god til at spille på et instrument? Du kunne starte med at købe en guitar på købguitar. Her finder du et stort udvalg af kvalitets guitarer. Det kan også være, at du hellere vil spille på klaver eller fløjte. Det handler om at finde et instrument, som du har lyst til at spille på. Hvis du ikke har en form for passion for instrumentet, bliver det svært at lære at spille på det. Hvis du kender nogle, som har instrumenter, kan det være en god idé at prøve deres, inden du går ud og køber et. Så får du en bedre idé om, hvorvidt instrumentet er noget for dig.

 

Have your say