andre

hund i skoven

3 sjove former for udstyr, som du kan bruge til din hund

y12

Hvis du er hundeejer, så kender du sikkert til den glæde, som man får, når man bruger tid sammen med sin hund. Dog kan det i længden godt blive lidt ensformigt at lege apporter, hvormed man kan have brug for at finde på nye måder, hvorpå man kan bruge tid sammen med sin hund.

Hvis du mangler ideer til nye ting, som du kan lave sammen med din hund, så læs med herunder. Her får du nemlig tre bud på noget sjovt udstyr, som du kan bruge til din hund.

1. Træn din hund med en Acme hundefløjte

Er du træt af, at du skal råbe ad dine lungers fulde kraft, når du skal kalde din hund til dig? Så bør du overveje at anskaffe dig en Acme hundefløjte. Disse fløjter bruger man nemlig til at træne sin hund med, sådan at den kommer til én, når man fløjter.

Der findes mange forskellige Acme hundefløjter, som alle har forskellige frekvenser. På denne måde kan du træne din hund til kun at reagere på lige netop den ene frekvens, som din Acme hundefløjte har.

hundeleg

2. Få en hundesele til bilen

En sjov ting, som altid er hyggeligt at lave med sin hund, er at tage på ture ud i landskabet sammen. Dette kan dog godt være svært, hvis man har en stor hund, men en bil med et lille bagagerum. På den måde kan det nemlig være temmelig svært at sørge for, at ens hund er forsvarligt spændt fast under kørslen.

Dog kan du købe et underlag til bagsædet, som har en indbygget sele, hvormed du kan spænde din hund forsvarligt fast, når I skal på køreture.

3. Forkæl din hund med aktivitetslegetøj

Ligesom os mennesker så har hunde bedst af at få lov til at bruge deres hoveder, og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at forkæle din hund med noget nyt, spændende aktivitetslegetøj. Du kan finde alverdens forskellige typer af sjovt aktivitetslegetøj til hunde på nettet, og alt de kræver i brug er ofte blot nogle godbidder, som hunden så skal prøve at få fat på.

Have your say